MiRaPalvelut – puhdasta palvelua

MiRa Palvelut tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille, julkiselle sektorille sekä taloyhtiöille. Olemme itsenäinen ja palveleva perheyritys, jonka toimintaperiaatteena on luotettavuus, turvallisuus ja yksilöllinen palvelu.

Siivouspalvelut - pääkaupunkiseutu

Toiminta-alueemme on tällä hetkellä pääkaupunkiseutu. Suoritamme siivouspalvelut pääasiassa seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Vantaa ja Espoo, mutta luonnollisesti koko Uusimaa kuuluu reviiriimme.

Asiakkaan tiloissa työskentelee aina sama henkilö, jolloin käytännön toimet tiloissanne tulevat helposti tutuksi ja samat tutut kasvot työskentelevät yrityksenne tiloissa. Vakiosiivoojan on myös helpompi tutustua yrityksenne kulttuuriin, jolloin hän tietää, milloin sopii esimerkiksi tehdä meluhaittaa aiheuttavia töitä.

Puhdas toimitila – tyytyväinen asiakas

Pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin esimerkiksi lomakausien ja toisaalta pikaisen siivoustarpeen, kuten vahinkotilanteiden varalle. Tehtyihin työpyyntöihin pyrimme vastaamaan aina vuorokauden sisällä ja tarvittaessa nimetyn yhteyshenkilömme saa aina kiinni myös matkapuhelimella.

Päätyönä toimitilasiivous

Palvelut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisesti ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja erikoistarpeet liittyen esimerkiksi palvelun toteutusajankohtaan, materiaalivaatimuksiin sekä muihin räätälöintitarpeisiin. Siivouspalvelumme on hyvin joustava ja pyrimme suosittelemaan tilaajalle aina hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan ratkaisun. Vaikka pääpaikkanamme on Vantaa ja Helsinki, suoritamme toimeksiantoja tarvittaessa myös kauempana.

Aikataulut ovat palvelumme kulmakivi. Sovituista töistä pidetään kiinni ja tehty työ on mieluummin valmis etuajassa ja hyvin tehtynä kuin myöhässä ja hutiloiden. Tyytyväinen asiakas käyttää palveluamme jatkossa ja lähes kaikki asiakkuutemme ovat jo useiden vuosien mittaisia. Panostamme erityisesti hyvään asiakaspalveluun sekä luottamukseen asiakkaan välillä, mikä on toimistosiivouksessa erittäin tärkeää.

Asiakkaitamme ovat tällä hetkellä pienet ja keskisuuret toimistot, taloyhtiöt sekä huoneistoremonttiyritykset. Lisäksi teemme monia erikoissiivouksia kuten muuttosiivouksia sekä peruspesuja ja vahauksia. Tarkempi lista palveluistamme löytyy palvelut-alasivulta.

Tervetuloa asiakkaaksemme!